Contact

Op zoek naar personeel in de Basis GGZ of de Gespecialiseerde GGZ? Vacaturebank Psychologie brengt vraag en aanbod in uw vakgebied online bij elkaar.

Over ons

Vacaturebank Psychologie maakt onderdeel uit van het netwerk van Medische banenbank. Medische banenbank is actief in zorg en welzijn en bevat alle vacatures die in ons netwerk worden gepubliceerd. Dit betekent dat uw vacature op Vacaturebank Psychologie, ook op medischebanenbank.nl wordt gepubliceerd en indien relevant op andere aangesloten gespecialiseerde vacaturesites. Zo heeft u een nog beter bereik. Tijdens het plaatsen van uw vacature ziet u direct op welke websites uw vacature komt.

Adverteren

Het tarief voor uw vacature op Vacaturebank Psychologie is € 395,- excl. BTW. Voor de verspreiding van uw vacature in ons netwerk betaalt u niets extra. U kunt uw vacature direct plaatsen. Uw vacature staat vervolgens 60 dagen online.

Wilt u meer informatie over het adverteren op Vacaturebank Psychologie? Heeft u interesse in één van de aantrekkelijke vacaturepakketten of een Medische banenbank partnership met onbeperkte plaatsing?

Neem contact op met uw account manager:

Joris Kranenburg

Helpdesk

Heeft u een vraag over het plaatsen van uw vacature of logo bij uw vacature? Neem dan contact op met onze helpdesk.

Bekijkt u ook eens de veelgestelde vragen op Medische banenbank.