Over Medische banenbank

Medische banenbank is een initiatief van BSL Media & Learning.

BSL Media & Learning biedt als uitgeverij studenten, professionals en bestuurders in de gezondheidszorg betrouwbare Nederlandstalige vakinformatie. Met (studie) boeken, vakbladen, e-learning, online producten, websites, congressen en tests bedient Bohn Stafleu van Loghum zowel het onderwijs als professionals in de praktijk. Door het goede bereik, sterke merken en het krachtige netwerk in zorg en welzijn zijn wij een krachtige partner voor uw personeelswerving.

Uniek netwerk

Medische banenbank is gespecialiseerd in zorg en welzijn. Wij richten ons op het online samenbrengen van vraag- en aanbod van professionals in de gezondheidzorg. Het netwerk van Medische banenbank is uniek door de samenwerking met sterke merken en gerenommeerde vakbladen. Maandelijks bezoeken 85.000 professionals ons vacaturenetwerk.

Medische banenbank bestaat uit medischebanenbank.nl en aangesloten doelgroep specifieke websites. Jouw vacature wordt op basis van relevantie doorgeplaats binnen ons netwerk voor een vast tarief.

 

Verpleegkundige

Nursing V&VN TVV

Medisch

NTvG Mednet H&W

Zorgmanagement

Zorgvisie Skipr

Welzijn

Zorg+Welzijn

Aandacht voor jouw vacature

Wij investeren voortdurend in Medische banenbank voor een optimale vindbaarheid van uw vacatures en goede ervaring van werkzoekenden. Werkzoekenden kunnen vacatures in hun persoonlijke account opslaan en JobAlerts instellen. Onze website is geschikt voor mobiel gebruik. Werkzoekenden kunnen anytime, anyplace vacatures bekijken met smartphone of tablet en direct reageren. Vacatures worden actief gepromoot via nieuwsbrieven. Daarnaast bieden we verschillende mogelijkheden waarmee je een vacature extra onder de aandacht kunt brengen.